oktober 19, 2017

Zet uw kantoor of organisatie op de kaart – 3 tips

Zichtbaarheid van uw kantoor of organisatie is belangrijk voor het vergroten van de naamsbekendheid, het maken van een passende indruk op uw huidige klanten en het aantrekken van nieuwe relaties. Vandaag de dag wordt het inzetten van online kanalen steeds belangrijker; veel organisaties nemen daarom een online marketing bureau in de arm. Om ervoor te zorgen dat online dezelfde boodschap, uitstraling en huisstijl wordt uitgedragen, is het aan te raden om de fysieke werkplaats in het zelfde jasje te steken. De volgende verbouwtips kunnen je helpen om het kantoor hieraan aan te passen:

1. Laat gevelreclame plaatsen

Gevelreclame zorgt ervoor dat je bedrijfspand of kantoor een echte blikvanger wordt voor voorbijgangers en relaties. Communiceer met reclame van zeer grote afmetingen het bedrijfslogo naar de buitenwereld. Overleg met de betreffende gevelreclame specialist welke moderne digitale middelen en reclame technieken het beste passen bij je kantoor en hoe je ervoor zorgt dat de lichtreclame overeenkomt met de gekozen huisstijl.

2. Investeer in nieuw interieur

Komen er regelmatige potentiële en/of huidige relaties over de vloer? Dan is het aanpassen van het kantoorinterieur aan de gewenste uitstraling een must. Presenteer je je naar de buitenwereld als innovatief, creatief en out-of-the box dan is een klassiek houten vergadertafel en oubollige lampen niet de juiste manier om dit uit te dragen. Het is niet nodig om alles op de schop te gooien en een grote zak met geld uit te geven aan hippe design meubels. Laat je inspireren door de DIY-tips op websites als Pinterest en bedenk dat je met kleine aanpassingen (bijvoorbeeld het verven van een muurtje, het ophangen van een opvallende lamp of en plaatsen van een grote plant) al veel verschil kunt maken.

3. Aankleding van het kantoorpand

Door het kantoor leuk aan te kleden met bedrijfsfoto’s, ingelijste nieuwsberichten en behaalde certificaten maak je de ruimte een stuk persoonlijker. Tevens is het een handig gespreksonderwerp tijdens het rondleiden van klanten of partners én door certificaten op te hangen motiveer je de medewerkers.

Heb jij nog tips voor het verbouwen van het kantoorpand of heb je ideeën hoe je de bedrijfsruimte op een creatieve manier kunt herinrichten? Laat het ons weten!

Even iets anders:
onlinemarketingstage