Kleine aanpassingen in de woonkamer

Je bent al een tijdje niet helemaal tevreden over je woonkamer. Oftewel: time for a change! Maar waar moet je beginnen om tot een gewenst resultaat en een nieuwe stijl in de woonkamer te komen? Hier hoef je gelukkig geen maanden voor te klussen en bakken met geld uit te geven; met deze kleine aanpassingen bereik je groot resultaat!

1. Een nieuw likje verf op de muren

Een nieuw kleurtje op de muren zorgt meteen voor een totaal andere sfeer in je woonkamer. Bedenk welke kleur het beste past bij de nieuwe stijl van je woonkamer en ga langs bij Verfwinkel of de Gamma. Laat je hier adviseren door professionals zodat je woonkamer niet een ongewenste donkere uitstraling krijgt. Verder raden we aan om een middagje rond te kijken op de website Pinterest. Naast verfinspiratie staan hier leuke Do-It-Yourself tips op.

2. Decoratie in een nieuwe kleur

Vervang eens de kleur van de kussens op de bank en de fotolijstjes aan de muur. Loop op een vrije zaterdag over de stoffenmarkt en maak eenvoudig zelf je nieuwe kussenslopen voor een prikkie. Verf de huidige fotolijstjes in een andere kleur. Ook het verplaatsen van de fotolijstjes kan een nieuwe uitstraling aan de woonkamer geven.

3. Haal groen in huis

Meer zuurstof, een levendige uitstraling en een fris gevoel stroomt je tegemoet als je bloemen en planten plaatst in je woonkamer. Heb je geen groene handen en ligt de levensduur van je planten daardoor ver onder het gemiddelde? Ga dan voor een kamerplant die makkelijk te onderhouden is met een stoere cactus of een aloëvera plant.

Heb jij nog goede tips of ideeën? Laat het me weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *